Országos összesítő

2019. 12. 14., szo - 04:59
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

2019. december 13-án a 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 57 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 2 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 2 személy vesztette életét, 19 súlyos és 36 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 184 személyt fogott el, közülük 34 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 104 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 232 személyt állítottak elő, köztük 130 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 5 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 91 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 75 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök 30 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon. 1 fő ellen embercsempészés miatt és 4 személy ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Díjkitűzés visszavonása

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 29022/71/2016. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzést.

 

Kis segítség drága vége

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki alkalmi munkát végzett egy 87 éves idős úrnál Sátoraljaújhelyen, majd másnap visszament és a sértett figyelmét elterelve ellopta spórolt pénzét.

 

Életmentés összefogással

Időben érkezett a segítség egy kútba zuhant edelényi férfihoz, akit az utolsó pillanatban mentettek meg a rendőrök, és a katasztrófavédelem munkatársai.