Országos összesítő

2019. 12. 14., szo - 04:59
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

2019. december 13-án a 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 57 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 2 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 2 személy vesztette életét, 19 súlyos és 36 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 184 személyt fogott el, közülük 34 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 104 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 232 személyt állítottak elő, köztük 130 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 5 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 91 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 75 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök 30 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon. 1 fő ellen embercsempészés miatt és 4 személy ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy határsértőt fogtak el a rendőrök Békéscsabán

A magát algériainak valló férfit a vasútállomáson ellenőrizték. Nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállítják.

 

Szerszámokat lopott

A kiskunmajsai rendőrök egy 21 éves helyi férfit gyanúsítanak a betöréssel.