Országos összesítő

2020. 01. 25., szo - 05:12
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt nap eseményei számokban.

Magyarország területén 2020. január 24-én 0 órától 24 óráig a rendőrök 46 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 1 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 1 ember vesztette életét, 11 súlyos és 34 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 154 személyt fogott el, közülük 53 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 71 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 170 személyt állítottak elő, köztük 102 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 5 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 89 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és katonák 24 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, 107 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Hazánk területén 4 fő határsértőt fogtak el a rendőrök és katonák.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Sportfelszerelésekkel üzletelt, többeket becsapott

Csalással gyanúsít a rendőrség egy békéscsabai férfit, mert az ellene indult nyomozás adatai szerint országszerte károsított meg sportegyesületeket, klubokat. Az ügy vizsgálata befejeződött.

 

Lökhárító mögé rejtett marihuána

A budapesti felderítők befejezték annak a szerb férfinek az ügyét, aki az autójába rejtve közel 40 millió forint értékű kábítószert hozott Budapestre.

 

Tetten érte a tulaj

A debreceni rendőrök elfogták azt a férfit, aki egy gépkocsiból akart lopni.