Országos összesítő

2020. 07. 03., p - 01:37
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt nap eseményei számokban.

Magyarország területén a 2020. július 2-án a 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 41 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 3 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 4 személy vesztette életét, 7 súlyos és 31 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 191 személyt fogott el, közülük 46 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 114 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 276 személyt állítottak elő, köztük 164 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 10 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 111 esetben történt.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 102 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök 14 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Két fő ellen embercsempészés bűntett, 3 fő ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás. 

 
 

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A nyomozók elfogták a rablás két gyanúsítottját

A rendőrök az egyik gyanúsítottat a rablás után két nappal elfogták, társával szemben pedig elfogatóparancsot adtak ki. A 19 éves körözött férfit tegnap őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.