Országos összesítő

2020. 07. 04., szo - 05:05
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban

Magyarország területén 2020. július 3-án a 0 és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 46 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 2 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 2 személy vesztette életét 13 súlyos és 31 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 211 személyt fogott el, közülük 45 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 109 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 229 személyt állítottak elő, köztük 125 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 13 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 110 esetben történt.

Magyarország területén ezen a rendőrök és katonák 121 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, további 45 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Hazánk területén 12 fő határsértőt fogtak el a rendőrök és katonák, 2 személy ellen közokirat-hamisítás, további 1 személy ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Beigazolódott a gyanú

A XVII. kerületi rendőrök több száz gramm kábítószert találtak egy pár házában, illetve egy autószerelő műhelyben.

 

Határsértők Domaszék külterületén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határsértők Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.