Országos összesítő

2020. 08. 08., szo - 04:49
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt nap eseményei számokban.

Magyarország területén 2020. augusztus 7-én a 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 45 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 7 baleset súlyos és 38 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 172 személyt fogott el, közülük 28 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 102 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 221 személyt állítottak elő, köztük 123 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 15 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 122 esetben történt.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 31 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök 32 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Egy fő ellen embercsempészés bűntett miatt indult büntetőeljárás. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.