Országos összesítő

2020. 08. 12., sze - 02:18
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt nap eseményei számokban.

Magyarország területén 2020. augusztus 11-én a 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 63 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 1 halálos kimenetelű közlekedési balesetben egy ember életét vesztette, 18 baleset súlyos és 44 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 160 személyt fogott el, közülük 19 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 103 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 227 személyt állítottak elő, köztük 115 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 15 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 99 esetben történt.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 79 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök 19 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alig egy másodpercen múlott

Ismét egy simontornyai vasúti átjáróban levő térfigyelő kamera rögzítette azt a jogsértést, mely kis híján tragédiával végződött.

 

26 telefont lopott másfél hét alatt – elfogták a rendőrök

Az V. kerületi rendőrök a feltételezett elkövető bőröndjében nagy mennyiségű pénzt, okmányokat, és mobiltelefonokat találtak; azokat a gyanú szerint korábban a marokkói származású férfi lopta el belvárosi szórakozóhelyek vendégeitől.