Országos összesítő

2020. 08. 15., szo - 02:20
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt nap eseményei számokban.

Magyarország területén 2020. augusztus 14-én a 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 52 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 1 halálos kimenetelű közlekedési balesetben egy ember életét vesztette, 12 baleset súlyos és 39 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 170 személyt fogott el, közülük 31 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 103 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 192 személyt állítottak elő, köztük 110 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 8 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 101 esetben történt.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 56 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök 22 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Magyarország területén 33 fő határsértőt fogtak el a rendőrök, további 4 fő ellen embercsempészés, 2 személlyel szemben közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kilenc határsértő Mórahalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.