Országos összesítő

2020. 10. 23., p - 02:42
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

Az előző nap eseményei számokban.

Magyarország területén a 2020. október 22-én a 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 48 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 12 súlyos és 36 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 156 személyt fogott el, közülük 41 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 79 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 153 személyt állítottak elő, köztük 77 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 6 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 63 esetben történt.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 108 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök 57 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Magyarország területén 2 fő határsértőt fogtak el a rendőrök.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Hercegszántónál

Afgán állampolgárnak vallotta magát az az illegális migráns, aki Hercegszántónál jogellenesen akart az országba bejutni.

 

Határsértők Röszkén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.