Országos összesítő

2020. 11. 29., v - 05:02
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

Magyarország területén 2020. november 28-án a 0 és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 22 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből mind a 22 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 123 személyt fogott el, közülük 24 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 79 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 133 személyt állítottak elő, köztük 71 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 6 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 112 esetben történt.

Magyarország területén a rendőrök és katonák 133 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, további 105 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Hazánk területén 2 személy ellen közokirat-hamisítás, további 3 személy ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határrendészeti összesítő Békés megyéből

A gyulai közúti határátkelőhelyen a rendőrök a román hatóság munkatársaival közösen tartóztattak fel nyolc külföldi férfit, akik Romániából érkező kamionokban rejtőzködtek.