Országos összesítő

2021. 12. 09., cs - 03:21
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

Magyarország területén a 2021. december 8-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 44 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 1 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 1 ember vesztette életét, 12 baleset súlyos és 31 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 185 személyt fogott el, közülük 39 embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 86 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 204 embert állítottak elő, köztük 126 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 6 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 109 esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárták a bántalmazó nő ügyét

Minden előzetes szóváltás nélkül esett ivócimborájának egy 48 éves asszony. Az ütlegelésnél boxert használt, amit a kiérkező rendőrök lefoglaltak, és előállították a nőt. A súlyos testi sértés miatt folytatott eljárást befejezték a nyomozók és vádemelést javasolnak.

 

Teljesítették a kívánságát

A tamási rendőrök egy kerékpárra való összeget gyűjtöttek össze annak a kisfiúnak, aki decemberben egy környékbeli településen történt balesetben veszítette el édesanyját.