Országos összesítő

2022. 01. 12., sze - 05:00
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

Magyarország területén a 2022. január 11-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 30 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből egy halálos balesetben egy ember vesztette életét, 8 súlyos és 21 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 215 személyt fogott el, közülük 58 embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 91 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 197 embert állítottak elő, köztük 107 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 5 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 94 esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy órán belül kattant a bilincs

A feltételezett elkövetőket rövid időn belül elfogták a debreceni rendőrök. Felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás gyanúja miatt indult eljárás velük szemben.

 

Vádemelési javaslat a bűnszervezet vezetője ellen

Az Egyesült Királyságban élő irányító személy és a magyarországi csoport tagjai az „unokázós-csalás” módszerével 2020. április 3-16. között összesen hat nyugdíjast tévesztettek meg. A szekszárdi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

24 óra

A rendőrök azonosítottak, majd elfogtak egy 31 éves férfit, aki egy késsel többször megszúrta szerelmi riválisát Szegeden.