Rendőrkézen a szeméremsértő

2019. 05. 15., sze - 15:39
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Követett és fogdosott egy nőt egy férfi Mezőberényben. A rendőrök elfogták, büntetőeljárás indult ellene.

Mezőberényben, 2019. március 31-én 2 óra 30 perc körül egy nő egyedül hazafelé gyalogolt egy szórakozóhelyről. Egy férfi követni kezdte, majd amikor mögé ért, fogdosta, utána továbbment. A nő beszaladt abba a társasházba, ahol lakik, majd bezárta a lépcsőház ajtaját. A férfi a nő után akart menni, rángatta az ajtót, de nem tudta kinyitni. Egy térfigyelő kamera felvételt készített a férfiról, akinek azonosításához a rendőrség felhívásban kérte a lakosság segítségét. A felhívásra érkezett bejelentések és a nyomozás során beszerzett adatok alapján a rendőrök azonosították és 2019. május 15-én előállították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 21 éves fiatalembert. A Békési Rendőrkapitányság szeméremsértés vétség miatt folytat büntetőeljárást ellene.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tábor a bűn ellen

Első ránézésre vízparti nyári tábor. Alaposabb vizsgálat után kiderül, a rendőrség társadalomban betöltött szerepének átfogó, gyakorlati közvetítése tizenéveseknek.

 

Kutyák és lovak a nyílt napon

Gyerekzsivajtól és kutyaugatástól volt hangos május 28–29-én a nyílt nap Dunakeszin, a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ telephelyén.

 

Forgalmas Paks

Paks az 50 ezer lakost számláló járás központja.

 

Szépkorúak az utakon

A Pest megyei zsaruk ezúttal a korosabb, aktív sofőrökkel vették végig elméleti és gyakorlati programon életkor és járművezetés összefüggéseit, ezzel is rámutatva a bizton­ságos közlekedés egyik kívánalmára: az önismeret fontosságára.