Rendőrkézen egy fiatalkorú

2021. 10. 21., cs - 13:41
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A karcagi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy kenderesi fiút, aki két családi házból is lopott.

Egy kenderesi lakos tett bejelentést a rendőrségre 2021. október 15-én, hogy az éjszaka folyamán ismeretlen eltulajdonított az otthonukból két pénztárcát a bennük lévő több ezer forint készpénzzel, személyes okmányokkal, valamint bankkártyával. A rendőrök adatokat gyűjtöttek, tanúkat hallgattak ki, aminek eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőt, és gyanúsítottként kihallgattak egy kenderesi fiatalkorút. A fiú beismerő vallomást tett, elmondta, hogy a pénzt kivette a tárcákból, majd eldobta azokat.

A megalapozott gyanú szerint a fiatal pár héttel korábban is bement egy másik kenderesi családi ház udvarába, onnan akkumulátoros csavarozót vitt magával, amit időközben eladott. A rendőrök a szerszámot és az egyik pénztárcát üresen megtalálták és lefoglalták.

A Karcagi Rendőrkapitányság 2 rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a fiatal ellen.   

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: Ne cselekedj hirtelen haragból!

Lerúgta dühében volt élettársa visszapillantó tükrét, ezért rongálás vétség miatt folytattak ellene eljárás. A férfi a rendőröknek bevallotta, hogy nagyon megbánta tettét.