Rendőrök és polgárőrök közösen járőröztek Sümegen

2020. 05. 15., p - 13:19
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Sümegi Rendőrőrs munkatársai bűn - és baleset-megelőzési kiadványokat adtak az állampolgároknak.

A Sümegi Rendőrőrs munkatársai 2020. május 14-én a helyi polgárőrökkel láttak el közös szolgálatot a városban. Járőrözés közben megszólították a járókelőket, és prevenciós kiadványokat adtak át számukra. Felhívták a figyelmüket többek között arra, még ha otthon tartózkodnak is, az utcakaput és a bejárati ajtót mindig zárják be, valamint idegeneket soha ne engedjenek be a lakásukba. Kérték a lakosságot továbbá, ha gyalogosan közlekednek, és van a közelben kijelölt gyalogosátkelőhely, azon haladjanak át az úttesten. A rendőrök az igazoltatott járművezetőket figyelmeztették a biztonsági öv használatának fontosságára, és valamennyi esetben felhívták figyelmüket a biztonságos és körültekintő közlekedésre.

A megelőzési tanácsok mellett az állampolgárok a közbiztonsággal kapcsolatos észrevételeiket is elmondhatták a rendőrből és polgárőrből álló járőrpárnak. 

sümegi járőrözés


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Visszafordítás!

Baleset miatt teljes szélességében lezárták az utat az 51-es főút Dunavarsány és Majosháza közötti szakaszán.

 

Kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Illegális migránst fogtak el Nagylakon

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök egy illegális migránst fogtak el Nagylak külterületén. A határsértő ellen idegenrendészeti eljárás indul.