Rendőrök segítettek

2019. 02. 14., cs - 09:12
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Két idős személy saját otthonában szorult az egyenruhások segítségére Komárom-Esztergom megyében.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2019. február 13-án kora reggel érkezett egy bejelentés, miszerint egy idős nő tatabányai otthonában elesett és segítséget kér. A kiérkező járőrök a tűzoltók segítségével jutottak be a lakásba, ahol a 76 éves asszonyra a bejárati ajtó előtt fekve találtak rá. Az egyenruhások értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik kórházba vitték a nőt.

Ugyanezen a napon Csolnokon egy férfi szorult a rendőrök segítségére. A 75 éves bácsi menye kért segítséget. Elmondta, hogy apósát nem tudja elérni, attól fél, hogy baja esett. A kiérkező dorogi járőrök a kerítésen átmászva bejutottak a kertbe, onnan pedig a tűzoltók segítségével a házba. Az idős férfit, akit az egyik szobában az ágya mellett fekve találták meg, a mentőszolgálat kiérkező munkatársai kórházba vittek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Háromból kettőt kerestek

A magyar rendőrök az osztrák hatóságok által körözött motorokat foglaltak le a Kiszombor Közúti Határátkelőhelyen.

 

Vaddisznót lopott

Az egyik salgótarjáni vadásztársaság területén ejtette el a vadat az 50 éves férfi.

 

Halálos balesetet okozott

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a gépkocsivezetőnek az ügyében, aki egy építés alatt álló autópálya-szakaszra hajtott fel gépkocsijával Csehországban, majd balesetet okozott, és ennek következtében a mellette utazó férfi életét vesztette.