Rendőrségi hírek

2020. 02. 22., szo - 07:00
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Több szabálysértés miatt is intézkedniük kellett a Fejér megyei rendőröknek, Adonyban körözött személyt fogtak.

Enyingen intézkedtek a járőrök 2020. február 21-én délelőtt azzal a 21 éves székesfehérvári férfival szemben, aki autóját úgy vezette, hogy az műszakilag nem felelt meg a közlekedés feltételeinek, valamint nem volt érvényes felelősségbiztosítása és korábban kivonták a forgalomból. A rendőrök azt is megállapították, hogy a sofőr soha nem rendelkezett vezetői engedéllyel, így az elkövetett szabálysértésekért feljelentették. Nem sokkal később ismét intézkedés alá vonták a községben, mivel ugyanazzal az autóval közlekedett. Ekkor azonban a szabálysértések folytatása miatt előállították a rendőrségre, ahol újra feljelentést tettek ellene.

Ugyanebben az időben Csabdi külterületén ellenőriztek egy bicskei lakost a rendőrök, aki úgy vezette autóját, hogy előtte alkoholt ivott. A férfit előállították vérvételre, majd vele szemben büntetőfeljelentést tettek ittas járművezetés miatt. A férfi nem rendelkezett vezetői engedéllyel, ezért ellene szabálysértési feljelentést is tettek.

Az iváncsai körzeti megbízott igazoltatott Pusztaszabolcson 7 óra körül egy 40 éves helybeli férfit, akiről megállapította, hogy ellene jármű önkényes elvétele miatt adtak ki korábban körözést. A férfit, elfogását és előállítását követően, gyanúsítottként hallgatták ki az adonyi nyomozók.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.