Rendőrségi hírek Fejér megyéből

2021. 01. 20., sze - 08:19
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A járőrök 2021. január 19-én kora reggel Enyingről a helyi rendőrőrsre előállítottak egy 29 éves férfit, akinek gyanúsítotti kihallgatása vált szükségessé egy folyamatban lévő büntetőeljárásban. A megalapozott gyanú szerint ugyanis a férfi 2020 októbere és decembere között egy cég székesfehérvári telephelyéről több alkalommal horgászati cikkeket tulajdonított el, amelyeket társával értékesített. A lopással több millió forint kárt okozott a sértettnek.

Pusztaszabolcson, a Szilágyi Erzsébet utcában ellenőriztek a rendőrök 2021. január 19-én délután egy helyi lakost, akiről megállapították, hogy a Székesfehérvári Törvényszék elfogatóparancsot adott ki ellene. Az egyenruhások a 41 éves férfit elfogták, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vették, majd a fogdába vitték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Járőrmotorok szemléje Győrben

Parancsnoki szemlén győződött meg a megyei rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes arról, hogy kifogástalan műszaki állapotú és hatékony rendőri intézkedésekre alkalmas járművekkel ellenőriznek a Győr-Moson-Sopron megyei motoros járőrök.