Rendőrségi hírek Fejér megyéből

2021. 07. 23., p - 08:10
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök személyi sérüléssel járó baleset helyszínén intézkedtek Pátkán, és eltűnt kiskorút találtak meg Székesfehérváron.

Pátka külterületén történt közúti közlekedési baleset helyszínére kértek rendőri segítséget 2021. július 22-én délelőtt. A Páskom zártkertek irányából, földúton a Csákvári utca irányába haladt kerékpárjával egy 19 éves helyi lakos, aki a fenti utak kereszteződésében elsőbbségadás nélkül egy, a védett útvonalon közlekedő autós elé hajtott. A személygépkocsi sofőrje a balesetet elkerülni nem tudta, és a két jármű összeütközött. A baleset során a kerékpáros megsérült, őt a mentők kórházba szállították. Az ügy körülményeit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

Székesfehérváron, a Távirda utcában egyedül sétáló 6 éves gyermekre lettek figyelmesek a járőrök 2021. július 22-én délután. A kisfiú szüleire és lakcímére vonatkozó információkat nem tudott mondani, ezért őt az egyenruhások biztonsági intézkedés keretében a rendőrkapitányságra vitték. Ezalatt az édesanya telefonon bejelentést tett fia eltűnéséről, így a rendőrök rövid idő múlva a gyermeket otthonában szüleinek átadták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mennyi az annyi?

A bonyhádi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy hidasi lakossal szemben folytattak közokirat hamisítás bűntett és csalás vétség elkövetése miatt.