Rendőrségi hírek Zala megyéből

2020. 07. 12., v - 09:08
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két súlyos sérüléssel, egy könnyű sérüléssel és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Kerékpárral közlekedett egy 66 éves férfi 2020. július 11-én 9 óra körül Nagykanizsán, a Munkás utcában a járdán, amikor a Kazanlak körút kereszteződésébe érve elvesztette uralmát kerékpárja felett és elesett. A balesetben a biciklis súlyosan megsérült.

Szintén kerékpárral közlekedett egy 63 éves nagykanizsai férfi Vonyarcvashegyen, a Petőfi Sándor utcában 15 óra 55 perckor, amikor nekiütközött az előtte haladó biciklisnek. Az ütközést követően a hátul közlekedő kerékpáros elesett és – az elsődleges orvosi vélemény szerint – súlyos sérüléseket szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány négy személyt fogott el, akik közül hármat bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egyet pedig az ellene érvényben lévő körözés alapján. A zalai járőrök hat főt állítottak elő, közülük két személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.  Biztonsági intézkedés két esetben történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy az utak biztonsága, illetve a balesetek elkerülése érdekében minden esetben a közlekedési szabályok betartásával közlekedjenek!

...hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Szeged külterületén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 5 migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határsértők Ásotthalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 21 migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Baleset az M7-es autópályán

Pázmánd térségében, a Balaton felé vezető oldalon két gépjármű ütközött össze, ezért lassú haladásra és torlódásra számítsanak a gépkocsivezetők!