Rendőrségi hírek Zala megyéből

2020. 07. 13., h - 06:46
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel és hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Suzuki személyautóval közlekedett egy 48 éves hedrehelyi férfi 2020. július 12-én 16 órakor a 74-es számú főútvonalon Zalaszentbalázs irányából Hahót felé. A 19-es kilométerszelvényben lévő egyenes útszakaszon elveszítette uralmát a gépkocsija felett és a jobb oldali árokba hajtott, ahol fának ütközött, majd tetőlemezére fordulva állt meg. A baleset során a sofőr könnyű sérüléseket szenvedett.

 

A szolgálatban lévő állomány két személyt fogott el, őket bűncselekmény elkövetésén érték tetten. A zalai járőrök nyolc főt állítottak elő, közülük négyet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.  Biztonsági intézkedés két esetben történt.

Az alkoholszonda egy esetben jelzett pozitív értéket az ellenőrzött járművezetőknél Zala megyében.

Kérjük, tartsák be a közlekedési szabályokat, vezessenek óvatosan!

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kiapadhatatlan tűz a tűzszerésznél

A Készenléti Rendőrség Személy- és Objektumvédelmi Igazgatóság Tűzszerész Szolgálat robbanóanyag-kereső kutyavezetői közül az egyetlen női tűzszerész üdítő színfoltja a férfitársaságnak. Ádám Zsófia őrmester korát meghazudtolva sokéves tapasztalatot szerzett a kutyázás terén, a tűzszerészismereteket pedig kiváló rajttal csipegeti fel.

 

Oda-vissza bemérték

Közlekedésrendészeti akciót tartottak a rendőrök Baranyában. Volt olyan, aki kétszer is gyorsan hajtott, amikor a sebességmérő műszer felvételt készített róla.

 

Potyautas egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Piros lámpán és záróvonalon át

Balesetveszélyesen közlekedő, korábbi halálos balesetek helyszínén tilosban előző, útépítésnél forgalmat irányító lámpák piros jelzésén áthaladó autósokkal szemben intézkedtek a Békés megyei rendőrök.