Rendőrségi hírek Zala megyéből

2020. 11. 29., v - 07:57
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel és két anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Zalalövőn, a Kossuth Lajos utcában közlekedett személyautóval egy 32 salomvári nő 2020. november 28-án 18 óra 50 perckor. Egy jobbra ívelő útkanyarulatban elvesztette uralmát a gépkocsija felett, letért az úttestről és a menetiránya szerinti bal oldali vízelvezető árok falának ütközött, majd felborult.

A baleset során a jármű vezetője -  az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány egy személyt fogott el, akit bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök három főt állítottak elő, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés három esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A piros hiába tilos?!

A miskolci rendőröknek három órán belül nyolc olyan esetben kellett intézkedniük, amikor a járművezetők a jelzőlámpa tilos jelzése ellenére is továbbhaladtak.

 

Négy őzike is elhullott a balesetekben

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai az elmúlt 24 órában négy esetben intézkedtek az illetékességi területükön történt vadelütések kapcsán.

 

Baleset szemtanúit keressük

A kiskunfélegyházi rendőrök a lakosság segítségét kérik a baleset körülményeinek tisztázása érdekében.