Ruhaneműt akart lopni

2016. 10. 03., h - 10:31
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy balassagyarmati üzletben lopáson értek tetten egy 32 éves bujáki nőt.

A rendőrség ügyeletére 2016. október 2-án 14 óra 13 perckor érkezett a bejelentés miszerint az egyik országos áruházlánc balassagyarmati üzletében egy nőt lopáson tetten értek.

A járőrök a helyszínen megállapították, hogy a 32 éves P. SZ. Beatrix bujáki lakos több gyermekruhát vitt az áruház próbafülkéjébe. A nő ezt követően két ruhaneműről eltávolította az áruvédelmi eszközt, majd további három ruhadarabbal együtt azokat táskájába rejtette és fizetés nélkül elhagyta a pénztárat. P. Sz. Beatrixot a biztonsági őrök a kijáratnál feltartóztatták és a rendőrök kiérkezéséig visszatartották.

A rendőrök a nőt a Balassagyarmati Rendőrkapitányságra előállították és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tálcával vitte volna az ékszert

A hódmezővásárhelyi rendőrök elfogtak egy helybéli férfit, aki több tálca arany ékszert kísérelt meg ellopni egy helyi ékszerüzletből, csaknem 1 millió forint értékben.

 

16 éve jogsi nélkül, most bíróság elé állt

A szekszárdi férfi vezetői engedélyét még 2004-ben vették el jogerősen ittas járművezetés miatt. Azóta is rendszeresen vezetett. A rendőrök sokadjára fogták el, ezúttal őrizetbe vették, és bíróság elé állították.