Segített a kamera

2019. 06. 02., v - 07:25
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség befejezte a vizsgálatot egy pécsi pénztárcatolvaj ügyében.

Egy férfi tett feljelentést a rendőrségen 2019. május 8-án délután azért, mert pár órával korábban egy pécsi telephelyen elhagyta a pénztárcáját, amelyben több mint hétszázezer forint volt. A sértett, miután észlelte, hogy nincs meg a tárcája, visszament a telephelyre, ahol a kamerafelvételeket visszanézve elmondták, hogy a tárca kiesett a zsebéből, azonban azt nem sokkal később valaki felvette és magával vitte. A rendőrök beazonosították és még aznap elfogták a 69 éves helyi tolvajt. A férfi autójában kutatást végeztek, amely során megtalálták az ellopott pénztárcát a benne lévő iratokkal, azonban a pénz már nem volt benne. Gyanúsítotti kihallgatásán először tagadta a bűncselekmény elkövetését, majd beismerte tettét, és a pénzt is visszaadta.

 

Az ügyben a Pécsi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy határsértőt fogtak el a rendőrök Békéscsabán

A magát algériainak valló férfit a vasútállomáson ellenőrizték. Nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállítják.

 

Szerszámokat lopott

A kiskunmajsai rendőrök egy 21 éves helyi férfit gyanúsítanak a betöréssel.

 

Falfirkák a lakótelepen

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 28 éves helyi lakost hallgattak ki gyanúsítottként.