Segítettek a balatonfüredi rendőrök

2019. 01. 10., cs - 13:22
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy idős férfi rosszul lett a lakásán, a járőrök időben rátaláltak.

A balatonfüredi rendőrök 2019. január 9-én este Tihanyban, egy ház ablakából kiszűrődő villogó fényt vettek észre. A nyitott kapun át bejutottak az ingatlan udvarára, majd az észlelt ablakon bevilágítva egy idős férfit láttak a padlón feküdni, aki lámpájával próbált segítséget hívni.

A járőrök a bajbajutott fiának segítségével bementek az ingatlanba. A bácsi elmondta, hogy megszédült, elesett, beütötte a fejét és nem tudott felkelni. A kiérkező mentőszolgálat munkatársai az idős férfit a helyszínen ellátták, majd a veszprémi kórházba szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

A szó nem száll el

Tangl László a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Műszaki Szakértői Intézetének – ahogy ő fogalmaz – részben szakmai, részben funkcionális vezetője.

 

Tetten érték a tolvajokat

Két férfi egy devecseri raktárból különféle, építkezéshez szükséges tárgyakat lopott, az Ajkai Rendőrkapitányság rendőrei tetten érték őket.

 

Terepszemle a Pilisben

Az ünnepek idején két rendőrkapitányság zsarui erdőismerő szakemberek társaságában, terepjáróval és bakancsban végeztek bűnmegelőzési tevékenységet a Pilisben.

 

Nyílt nap Körmenden

Ismét nyílt napot tartottak a Körmendi Rendészeti Szakgimnáziumban január 8-án.