Segítőjét lopta meg

2021. 09. 22., sze - 14:33
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Szerszámokat lopott egy ház melléképületéből egy férfi Sarkadon. Ismerte a járást, mert a ház tulajdonosa azzal segítette őt, hogy alkalmanként munkát, majd az elvégzett munkáért pénzt adott neki. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Segítőjét lopta meg egy férfi 2021. június 14-éről 15-ére virradó éjjel Sarkadon. Annak az idős embernek az udvarára ment be, aki azért, hogy pénzhez jusson, alkalmanként munkát adott neki. Mivel többször dolgozott már a ház körül, ismerte a járást, rögtön a melléképületbe ment, ahol tudta, hogy több szerszám van. Sok mindent összepakolt, de a ház tulajdonosa felébredt a zajra és megzavarta őt, így a dolgok egy részét miközben menekült, eldobálta. Amit sikerült ellopnia, azt egy bokor alá rejtette, hogy később eladhassa. A Sarkadi Rendőrkapitányság a 25 éves sarkadi férfi ellen lopás vétség miatt eljárást indított. A rendőrök a lopott dolgok egy részét lefoglalták tőle és visszaadták a tulajdonosnak. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2021. szeptember 21-én elküldte az ügyészségre.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.