Sportrendezvény Érden

2018. 03. 08., cs - 09:15
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Az Érdi Rendőrkapitányság munkatársai játékos sportrendezvényen vettek részt egy helyi általános iskola felkérésére.

A Batthyány-napok keretében 2018. március 7-én mókás akadályversenyt rendezett az érdi Batthyány Általános Iskola és Sportiskola, amelyre meghívást kaptak az Érdi Rendőrkapitányság munkatársai is.

A jó hangulatban telt akadályversenyt Somodi Sándor r. őrnagy nyitotta meg és a versenyek lebonyolításában segített az iskola rendőre, Bódi Gergő r. tőrzsőrmester.

A kisiskolásoknak és óvodásoknak rendezett verseny helyszíne az iskola tornacsarnoka volt, ahol közel ötszáz gyermek versenyzett és szurkolt. 

 

 

"

"


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Kamionban bújtak meg az afgán határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Múzeumi Mozi

A Rendőrmúzeum (1087 Budapest, Mosonyi utca 5.) 2019. március 20-án 15 órai kezdettel tisztelettel várja az érdeklődőket a „Múzeumi Mozi” című programsorozat következő filmvetítésére: