Strandolásból vita

2018. 11. 16., p - 09:37
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Garázdaság, ittas járművezetés és jármű vezetésének tiltott átengedése miatt indult büntetőeljárás két férfi ellen, az ügyben folytatott vizsgálatot a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte.

A nyomozás adatai szerint bejelentés érkezett Balatonakarattyáról 2018. július 18-án este, hogy egy strandparkolói közlekedési szituációt követően verekedés tört ki.

A kiérkező rendőrök intézkedés alá vonták a helyszínt elhagyó gépkocsit, amelyben a verekedést kezdeményező személy és társai utaztak. Az ellenőrzés és adategyeztetés során kiderült, hogy a gépkocsi vezetője és tulajdonosa -aki utasként foglalt helyet az autóban- is alkoholt fogyasztott indulás előtt a nap folyamán. A bejelentő elmondta, amikor látta, hogy majdnem beletolattak gépkocsijába, azt szóvá tette, ebből alakult ki a veszekedés.

A 32 éves isztiméri férfi ellen ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség, a 44 éves budapesti lakos ellen jármű vezetésének tiltott átengedés vétség miatt, valamint mindkettejük ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is indult eljárás. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Balatonalmádi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Olaszországba indultak, Dombegyházig jutottak

Olaszországba akarta eljuttatni Magyarországra illegálisan érkezett honfitársát egy pakisztáni férfi. A rendőrök Békés megyében, Dombegyház közelében feltartóztatták őket. Az embercsempészéssel gyanúsítható férfit a rendőrség őrizetbe vette, a határsértőt átadták a román hatóság képviselőinek.

 

Római parti betörő

Az óbudai nyomozók befejezték annak a férfinek az ügyét, aki hat alkalommal tört be Budapest III. kerületében lévő büfékbe és egy szórakozóhelyre.