Szétverte a mellékhelyiséget

2020. 01. 13., h - 14:11
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Rongálás miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság egy 22 éves helyi férfi ellen.

Egy pécsi vendéglátóhely tulajdonosa tett bejelentést 2020. január 12-én éjszaka a rendőrség ügyeletére arról, hogy az egyik vendég a mellékhelyiséget megrongálta. A rendőrök a helyszínen elvégzett adatgyűjtést követően beazonosították, majd 14 óra 15 perckor egy kertvárosi lakásból előállították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A 22 éves helyi férfi a Bajcsy-Zsilinszky utcában található vendéglátóhely mellékhelyiségében megrongálta a szappanadagolót, a csapot, valamint a térelválasztó elemeket, amellyel több mint százezer forint kárt okozott.

A férfi gyanúsítotti kihallgatásán beismerte a tettét, ellene rongálás miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.