Szomszédján akart bosszút állni

2017. 02. 22., sze - 09:06
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Vajat és mosóport töltött szomszédja autójának üzemanyagtartályába egy férfi Pécsett.

Egy pécsi asszony kért segítséget a rendőrségtől 2017. február 21-én hajnalban azért, mert látta amint a háza udvarán álló autójának üzemanyagtartályába az egyik szomszédja valamilyen szennyező anyagot tölt. A rendőrök a helyszín közelében elfogták a rongálással gyanúsítható 31 éves pécsi férfit, akit előállítottak és gyanúsítottként kihallgattak. A férfi a rendőröknek elmondta, hogy a szomszédasszony gyerekei hangoskodásukkal zavarták őt, ezért átmászott a kerítésen, felfeszítette az üzemanyagtartályt majd bosszúból vajat és mosóport töltött abba azért, hogy a gépkocsit használhatatlanná tegye.

A férfi ellen a Pécsi Rendőrkapitányság rongálás gyanúja miatt indított nyomozást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tábor a bűn ellen

Első ránézésre vízparti nyári tábor. Alaposabb vizsgálat után kiderül, a rendőrség társadalomban betöltött szerepének átfogó, gyakorlati közvetítése tizenéveseknek.

 

Kutyák és lovak a nyílt napon

Gyerekzsivajtól és kutyaugatástól volt hangos május 28–29-én a nyílt nap Dunakeszin, a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ telephelyén.

 

Forgalmas Paks

Paks az 50 ezer lakost számláló járás központja.

 

Szépkorúak az utakon

A Pest megyei zsaruk ezúttal a korosabb, aktív sofőrökkel vették végig elméleti és gyakorlati programon életkor és járművezetés összefüggéseit, ezzel is rámutatva a bizton­ságos közlekedés egyik kívánalmára: az önismeret fontosságára.