Vádemelési javaslat a zaklatóval szemben

2018. 02. 11., v - 08:18
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Három nap alatt közel nyolcszáz alkalommal csörgött a sértett telefonja. A Zalaszentgróti Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal fejezte be a nyomozást.

A Zalaszentgróti Rendőrőrs zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 42 éves csabrendeki férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2017. szeptember 30. és október 2. között közel nyolcszáz alkalommal kezdeményezett hívást volt élettársa telefonjára. A férfi – a sértett kérése ellenére – több napon keresztül hívta őt a mobiltelefonján, valamint munkahelyi telefonján is. A rövid beszélgetések során szidalmazta és trágár szavakkal illette a nőt.

A Zalaszentgróti Rendőrőrs Bűnügyi Alosztálya a 42 éves férfi ellen folytatott nyomozást a napokban befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Keszthelyi Járási Ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csavarhúzós betörő

A kecskeméti rendőrök őrizetbe vettek egy helyi férfit, aki már reggel betörni indult.

 

Betört - keressük

A Szolnoki Rendőrkapitányság az állampolgárok segítségét kéri az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Az óra okos volt, a tolvaj nem

Okosóráért ment az áruházba, de fizetni nem akart érte egy algyői férfi. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Két afgán férfi egy tehergépkocsiban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Nem utazhattak tovább

A biharkeresztesi rendőrök négy ukrán férfit állítottak elő, akiknek útlevelében hamis bélyegzőlenyomat volt.

 

Megszúrta kutyáját

A győri rendőrök állatkínzás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy rábapatonai férfit.

 

Illegális migránsok egy macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.