Vádemelési javaslat a zaklatóval szemben

2018. 02. 11., v - 08:18
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Három nap alatt közel nyolcszáz alkalommal csörgött a sértett telefonja. A Zalaszentgróti Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal fejezte be a nyomozást.

A Zalaszentgróti Rendőrőrs zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 42 éves csabrendeki férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2017. szeptember 30. és október 2. között közel nyolcszáz alkalommal kezdeményezett hívást volt élettársa telefonjára. A férfi – a sértett kérése ellenére – több napon keresztül hívta őt a mobiltelefonján, valamint munkahelyi telefonján is. A rövid beszélgetések során szidalmazta és trágár szavakkal illette a nőt.

A Zalaszentgróti Rendőrőrs Bűnügyi Alosztálya a 42 éves férfi ellen folytatott nyomozást a napokban befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Keszthelyi Járási Ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Anya és fia rabolt pénzt az idős férfitól

Rablás miatt indult büntetőeljárás egy 50 éves badacsonytördemici nő és 16 éves fia ellen, a Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Szemeteskukát dobáltak

A tiszakécskei nyomozók alig egy héten belül másodjára vették őrizetbe a tegnapi garázdaság egyik gyanúsítottját.

 

Kamionokban bújtak meg

Tompánál két tehergépjármű rakterében elbújva próbált meg Magyarország területére bejutni két migráns csoport.

 

Két helyszín, két súlyos sérült

Gyulán egy kerékpárosnak, Orosházán egy kerékpárját toló gyalogosnak ütközött teherautó. A baleseteket a gyanú szerint mindkét esetben a tehergépkocsi-vezetők okozták. A rendőrség az ügyek vizsgálatát befejezte.