Vérnyomot hagyott

2016. 10. 04., k - 13:16
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy nagyvenyimi férfi megrongálta a haragosa autóját, azonban a kerekek kiszúrása közben magát is megvágta. A rendőrök azonosították az elkövetőt és befejezték az ügyében folytatott nyomozást.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást S. István 48 éves nagyvenyimi lakossal szemben.

Egy Volkswagen típusú gépkocsi tulajdonosa 2016 júliusában tett feljelentést a helyi rendőrkapitányságon, mely szerint Dunaújvárosban, a Béke körúton valaki kiszúrta az autójának a kerekeit.  A kiérkező rendőrök megállapították, hogy az ismeretlen elkövető a rongálás során megsérült és a járművön vérnyomot hagyott. A nyomozók a büntetőeljárás során azonosították és kihallgatták a sértett haragosát S. Istvánt, aki a rendőrök kérdéseire elismerte a bűncselekmény elkövetését és elmondta, hogy miközben egy bicskával kivágta a gumikat, a saját kezét is megsértette.

A dunaújvárosi nyomozók a napokban befejezték az ügyben folytatott büntetőeljárást és az illetékes ügyészségen vádemelést javasoltak.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Autó gázolt el egy gyalogost Téglásnál

Az úttesten sétált az a 74 éves nő, akit egy személyautó elsodort az éjszaka a 4-es számú főúton. A gyalogos a kórházba szállítását követően életét vesztette.

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Három nap alatt 81 gyorshajtó

A kapuvári rendőrök többek között a 8611-es számú úton – a korábbi halálos baleset helyszínén – és a 8529-es számú úton tartottak sebesség-ellenőrzést.

 

Megszakították a sorozatot

Több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható az a férfi, akit őrizetbe vettek a püspökladányi nyomozók.

 

Szemtanúk jelentkezését várjuk!

A győri rendőrök a lakoság segítségét kérik egy Győr-Gyárváros városrészben történt közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény kapcsán indult nyomozásban.