Veszprémi hírek

2021. 10. 12., k - 05:39
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém megyében.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó és kettő anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy embert őrizetbe vett, három főt elfogott, közülük egyet az ellene érvényben lévő körözés miatt. Öt személyt előállítottak, köztük egy ittas sofőrt. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

A rendőrök Várpalotán igazoltattak egy helyi lakost 2021. október 11-én 12 óra 20 perckor, akinek a körözését a Várpalotai Rendőrkapitányság elrendelte. A körözés adatai szerint a férfi nem fizette be a neki korábban kiszabott 90.000 forint pénzbírságot, amelyet később 28 nap elzárásra változtattak át. A 47 éves várpalotai lakost a járőrök elfogták és előállították, majd a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Az utasok biztonságáért

A BRFK és a BKK együttműködésének keretében ezúttal az 1-es villamosvonalat ellenőrizték.

 

Bolgár embercsempész rendőrkézen

A Tolna megyei rendőrök az M6-os autópálya Paksi pihenőjében fogták el a férfit, aki egy napelemkollektornak is nekihajtott, miközben menekült a rendőrök elöl.

 

Nyitás előtt ment a fagyizóba

Betörte a fagyizó üvegét ahonnan elvitte a pénzkazettát, majd nem sokkal később egy ház ablakát törte be, hogy elbújjon a rendőrök elől.