Virág a hölgyeknek

2018. 03. 08., cs - 12:57
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Virággal köszöntötték a közlekedésben szabályosan résztvevő hölgyeket a rendőrök.

A közúti közlekedésben szabályosan résztvevő hölgyeknek kedveskedett virággal nemzetközi nőnap alkalmából a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint az illetékességi területéhez tartozó kapitányságok munkatársai. A rendőrök és a polgárőrök 2018. március 8-án Szécsényben, Balassagyarmaton, Salgótarjánban, Pásztón, Héhalmon, Szurdokpüspökiben, Rétságon és Bátonyterenyén adták át a virágokat.

A Nemzetközi Nőnap alkalmából köszönti a hölgyeket a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Nógrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Kamionban bújtak meg az afgán határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Múzeumi Mozi

A Rendőrmúzeum (1087 Budapest, Mosonyi utca 5.) 2019. március 20-án 15 órai kezdettel tisztelettel várja az érdeklődőket a „Múzeumi Mozi” című programsorozat következő filmvetítésére: