Vita közben ütött, rúgott

2019. 10. 20., v - 08:38
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy 29 éves férfi ellen folyamatban lévő eljárás vizsgálati szakaszát zárták le a szécsényi rendőrök.

A Szécsényi Rendőrkapitányság garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 29 éves pilinyi lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a férfi 2019. augusztus 2-án az esti órákban Endrefalva belterületén, az utcán vitatkozott ismerősével. A gyanúsított a vita közben a sértettet egy alkalommal tenyérrel száján megütötte, majd a térdén megrúgta. A rendőrök a rendőrkapitányságon kihallgatták a pilinyi lakost, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A rendőrök a férfi ellen folyamatban lévő eljárás vizsgálati szakaszát befejezték és az ügy iratait az illetékes ügyészségnek megküldték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.