Zala megyében történt

2021. 04. 13., k - 06:24
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában négy közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek anyagi kárral végződtek. Az egyenruhások kiemelt közlekedési szabálysértés elkövetése miatt tizenhét szabálysértési feljelentést tettek.

Egy 75 éves zalakarosi nő közlekedett személyautóval a 76-os főúton Nagykapornak irányából Zalaegerszeg felé 2021. április 12-én 18 óra 20 perckor.  A 43-as kilométerszelvényben lévő erősen jobbra ívelő útkanyarulatban a nedves úttesten elvesztette uralmát a járműve felett, lesodródott a jobb oldali útpadkára, majd a vízelvezető árokban állt meg. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A szolgálatban lévő állomány három főt fogott el, közülük kettőt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök három személyt állítottak elő, egyiküket bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés egy esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mennyi az annyi?

A bonyhádi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy hidasi lakossal szemben folytattak közokirat hamisítás bűntett és csalás vétség elkövetése miatt.