Zala megyei összesítő

2021. 09. 06., h - 07:29
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három könnyű sérüléssel és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 44 éves nagybajomi férfi közlekedett 2021. szeptember 5-én 7 óra 50 perckor egy személygépjárművel a 7526-os számú úton Dióskál irányából. A 75-ös számú főút kereszteződéséhez érve az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére behaladt a kereszteződésébe és balra kanyarodása közben összeütközött egy Pacsa irányából érkező személygépkocsival. A baleset során az utóbbi gépjárműben utazó 40 éves nő megsérült.

A szolgálatban lévő állomány hat személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök húsz főt állítottak elő. Biztonsági intézkedés három esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás, rablás, végül őrizet

A kiskunhalasi nyomozók egy napon belül elfogták a fiatalt, aki a gyanú szerint legalább négy bűncselekménnyel gyanúsítható.

 

Elcsúsztak a nyakolajon

A VI. kerületi nyomozók gyanúja szerint a biztonsági őr segítségével loptak 1,6 millió forint értékű szeszes italt egy áruházból.