Zala megyei összesítő

2021. 09. 20., h - 06:56
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 72 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában három könnyű sérüléssel, és tizennyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 39 éves bajánjesenyi férfi közlekedett 2021. szeptember 18-án 14 óra 50 perckor egy személygépkocsival a 75-ös számú főúton Zalaapáti felől Pacsa irányába. Amikor a 12-es kilométerszelvényhez ért, egy szarvasbika ugrott a járműve jobb első ajtajának, melyet elütött, majd a vad a helyszínről távozott.  A részes jármű utasa, egy 64 éves nő a baleset során könnyen megsérült, a járműben anyagi kár keletkezett.

A szolgálatban lévő állomány nyolc személyt fogott el, közülük négyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök húsz főt állítottak elő, közülük tizenötöt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés kettő esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.