Zala megyei összesítő

2021. 09. 22., sze - 08:25
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel és hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 33 éves zirci nő közlekedett 2021. szeptember 21-én 8 óra 15 perckor egy személygépjárművel Gyenesdiáson a Vörösmarty Közben, amikor a Harmat utca egyenrangú útkereszteződéséhez érve nem biztosított elsőbbséget a neki jobbról tehergépkocsival érkező 50 éves zalaegerszegi férfinak, így összeütköztek. A tehergépkocsi ezután egy felsővezeték tartóoszlopnak, valamint a menetiránya szerinti jobb oldali ingatlan kerítésének ütközött. A baleset következtében a személygépkocsit vezető nő megsérült.

A szolgálatban lévő állomány négy személyt fogott el, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egyet az elleni kiadott körözés alapján. A zalai járőrök hét főt állítottak elő, közülük ötöt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés nem történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.