Zala megyei összesítő

2022. 01. 10., h - 07:25
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A hétvége rendőri intézkedései.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában egy könnyű sérüléssel, valamint tizenegy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 41 éves kistolmácsi férfi közlekedett személygépjárművel 2022. január 9-én 18 óra 40 perckor a 7536-os számú mellékúton Borsfa felől Becsehely irányába, amikor a nedves útfelületen megcsúszott, majd letért az úttestről és a bal oldali vízelvezető árok oldalának ütközött, majd felborult. A balesetben a gépkocsi vezetője megsérült.

Baleset 20220109

A szolgálatban lévő állomány három személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök hét főt állítottak elő, közülük egyet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés egy esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vitte a fát, meg a motort is

A rudabányai rendőrök lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rönkfát próbált lopni, és egy segédmotor-kerékpárt pedig el is tulajdonított. A motort a rendőrök megtalálták, majd visszaadták a tulajdonosának.

 

Embercsempészek rendőrkézen

A járőrök két albán férfit fogtak el Kópháza térségében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársainak jelzését követően, akik hét illegális migránst akartak Ausztriába szállítani.