Zala megyei összesítő

2018. 04. 20., p - 09:06
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két súlyos és egy könnyű sérüléssel, valamint két anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy 41 éves férfi 20 óra 40 perckor Zalaszentiván irányából Zalaegerszeg felé közlekedett Peugeot 106 típusú gépkocsijával, amikor – a záróvonalat átlépve – egy jármű előzése közben nekiütközött egy szemből érkező személyautónak. Mindkét jármű az árokba csapódva állt meg.
A Peugeot vezetője nyolc napon túl gyógyuló súlyos, míg utasa nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

Egy helyi nő 2018. április 19-én 8 óra 45 perckor megállt kerékpárjával Keszthelyen, a Vaszary Kolos és Bercsényi Miklós utak kereszteződésénél lévő körforgalomnál, amikor hátulról nekiütközött egy furgon. A kerékpáros elesett és a balesetben nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

Egy 49 éves férfi április 20-án 1 óra 10 perckor az M70-es autóúton közlekedett teherautójával Szlovénia irányából Letenye felé, amikor nekiütközött egy előtte forgalmi okból álló kamionnak, amelyet nekilökött egy előtte álló másik kamionnak. A balesetben a 49 éves férfi nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

A zalai járőrök tizenkét főt állítottak elő, közülük hetet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben foganatosítottak. Az alkoholszonda két esetben mutatott pozitív értéket az ellenőrzés alá vont járművezetőknél Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: késsel támadt az alvó családra

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőrfőkapitányság munkatársai befejezték a nyomozást az ellen a tótkomlósi férfi ellen, aki késsel többször megszúrta ismerősét, illetve annak gyermekét is megpróbálta megsebesíteni.