Zala megyei összesítő

2018. 09. 29., szo - 08:49
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos és egy könnyű sérüléssel, valamint két anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Két járdán közlekedő kerékpáros ütközött össze 2018. szeptember 28-án 18 óra 20 perckor Letenyén. Egy helyi 75 éves nő a Bajcsy-Zsilinszky utca melletti járdán kerékpározott, amikor a Kárpáti utca kereszteződőséhez ért, nekiütközött a sűrű bokor takarásából, a Kárpáti utca irányából bicikliző férfinek. A balesetben a nő nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

Egy 38 éves nő közlekedett személyautójával 2018. szeptember 28-án 19 óra körül a 76-os főúton Keszthely irányából Zalaegerszeg felé, amikor eddig ismeretlen körülmények között járművével letért az útról és nekiütközött a jobb oldali szalagkorlátnak. A balesetben az autó két 16 éves utasa nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

 

A szolgálatot ellátó állomány három személyt fogott el, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egyet pedig az ellene kiadott körözés alapján. A zalai járőrök tizenhat főt állítottak elő, közülük tizenkettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak. Az alkoholszonda egy esetben jelzett pozitív értéket az ellenőrzés alá vont járművezetőknél Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fegyelmi

Budapest rendőrfőkapitánya vizsgálatot rendelt el, mert egy bejelentésre nem megfelelően reagált a Tevékenység-irányítási központ munkatársa.