48 óra alatt négy sérüléses baleset

2019. 08. 12., h - 09:31
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A hétvégén Tolna megye útjain történt közúti balesetekben, egy személy súlyosan-, hárman pedig könnyebben sérültek meg.

Egy személygépkocsi vezetője közlekedett 2019. augusztus 10-én délután Ürgevárpusztát és Gyulajt összekötő mellékúton az általa vezetett személygépkocsival, amikor átsodródott a bal oldali forgalmi sávba, ahol szemből nekiütközött egy szemből közlekedő autónak. A balesetben a vétlen járműben utazó nő könnyebben megsérült.

kép

Egy kerékpáros közlekedett 2019. augusztus 11-én a hajnali órákban a kerékpárúton, amikor az útszakaszon található – használaton kívüli, kerékpárutat keresztező – vasúti átjáróban kerékpárja első kereke lecsúszott és megakadt a sínek mellett található szintkülönbség miatt. A kerékpáros elesett, és nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

kép

Egy mindszenti férfi közlekedett 2019. augusztus 11-én 11 óra 15 perckor a 65-ös főúton Zomba határában, Siófok irányába, amikor egy jobbra ívelő útkanyarulatban elvesztette uralmát járműve felett, elesett és a bal oldalon – az úttest mellett – lévő szalagkorlátnak esett. A balesetben a motoron utazó balástyai nő könnyű sérüléseket szenvedett.

kép

Egy személygépkocsi vezetője közlekedett 2019. augusztus 11-én este hat óra körül a 64-es főúton Igar irányába. A sofőr későn vette észre az előtte forgalmi okból lassító személygépkocsit, és az autó hátuljának ütközött. Az okozó személygépkocsi utasa könnyebben megsérült a balesetben.  

kép

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy mindig az út- és látási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek. A nagy melegekben még fokozottabban figyeljünk az utakon! Fontos, hogy a sebességhatárokat mindig tartsuk be! A motorvezetőknek is fontos betartani azokat az alapvető közlekedési szabályokat, melyekkel megelőzhetőek a balesetek. Ne üljünk alkohol fogyasztását követően a volán mögé! Tegyük ezt azért,

 

… hogy mindenki hazaérjen!   


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenöt határsértő Csongrád megyében. A rendőrök ötöt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, további tíz főt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.