A férfi jogosítvány nélkül, ittasan hajtott egy villanyoszlopnak – a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki

2020. 08. 12., sze - 09:03
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Egy férfi értesítette a rendőrséget 2020. április 1-jén 19 óra körül arról, hogy Vámospércsen, a Zrínyi utcában egy személygépkocsi nekiütközött egy villanyoszlopnak. A bejelentést követően az egyenruhások a helyszínre mentek és igazoltatták az autó vezetőjét, amely során megállapították, hogy a férfinak soha nem volt jogosítványa. A rendőrök a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket jelzett, így őt elfogták és előállították. A nyomozók a 32 éves helyi lakost járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, amely során beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy csak egy kört akart menni az autóval, amikor egy oszlopnak ütközött.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két külföldi férfi Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták őket.

 

A járőrök mentettek életet

Időben érkezett a rendőri segítség ahhoz az tiszadorogmai férfihez, aki végzetes lépésre szánta el magát a családi házuk udvarán.

 

Határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Egy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.