Árokba hajtott

2019. 02. 27., sze - 10:10
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2018. július 19-én 5 óra körül, ami szerint a 4-es főút 215. kilométerszelvényében egy BMW típusú gépkocsi a szalagkorlátnak ütközött, majd az árokba csapódott. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol igazoltatták a balesetet okozó jármű sofőrjét és vele szemben alkoholszondát alkalmaztak. Az ellenőrzés során a mérőeszköz pozitív értéket mutatott, ezért a férfit elfogták és előállították. B. Sándor elismerte a bűncselekmény elkövetését, és elmondta, hogy egy fesztiválon fogyasztott alkoholt, mielőtt gépkocsijával útnak indult.

A járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét a közúti közlekedési szabályok maradéktalan betartására! Aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, valamint saját és mások életét is veszélyezteti!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás a körúton

Egy kapualjban fekvő férfitől vették el a pénzét és a mobiltelefonját Budapesten.

 

Csak egy magánvélemény

Minden szakmaiságot nélkülöznek a nepszava.hu oldalon 2019. június 17-én „Nem létező migránsinvázióra Potemkin-védelem a válasz a határszélen” című cikk állításai.

 

Baleset a 81-es számú főúton

Sárkeresztes térségében két gépjármű ütközött össze, ezért félpályás forgalomkorlátozás van érvényben.

 

Öt perc alatt elfogták

Az őrizet ideje alatt bíróság elé állhat a kifosztással gyanúsított tiszakécskei férfi.