Árokba hajtott

2019. 02. 27., sze - 10:10
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2018. július 19-én 5 óra körül, ami szerint a 4-es főút 215. kilométerszelvényében egy BMW típusú gépkocsi a szalagkorlátnak ütközött, majd az árokba csapódott. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol igazoltatták a balesetet okozó jármű sofőrjét és vele szemben alkoholszondát alkalmaztak. Az ellenőrzés során a mérőeszköz pozitív értéket mutatott, ezért a férfit elfogták és előállították. B. Sándor elismerte a bűncselekmény elkövetését, és elmondta, hogy egy fesztiválon fogyasztott alkoholt, mielőtt gépkocsijával útnak indult.

A járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét a közúti közlekedési szabályok maradéktalan betartására! Aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, valamint saját és mások életét is veszélyezteti!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vaddisznót lopott

Az egyik salgótarjáni vadásztársaság területén ejtette el a vadat az 50 éves férfi.

 

Halálos balesetet okozott

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a gépkocsivezetőnek az ügyében, aki egy építés alatt álló autópálya-szakaszra hajtott fel gépkocsijával Csehországban, majd balesetet okozott, és ennek következtében a mellette utazó férfi életét vesztette.

 

Lopás miatt keressük

A győri rendőrök a lakosság segítségét kérik egy bűncselekmény feltételezett elkövetőjének azonosításához.