Az elmúlt hét közlekedésrendészeti eseményei Veszprém megyében

2021. 03. 01., h - 13:59
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök összesen 36 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2021. február 22-én 0 órától 2021. február 28-án 24 óráig összesen 11 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Súlyos sérüléses közlekedési baleset a fenti időszakban 3, illetve könnyű sérüléssel végződő baleset 8 történt. A közúti közlekedési balesetekben 3 személy sérült meg súlyosan, további 14 fő pedig könnyebben. A fenti időszakban 25 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. A személyi sérüléses balesetek helyszínén végzett alkoholteszteres vizsgálat egyetlen esetben sem végződött pozitív eredménnyel.

A héten a Veszprém megyei rendőrök összesen 8 olyan járművezetővel szemben intézkedtek, akiknél felmerült az ittasság gyanúja, köztük 1 sofőr anyagi káros balesetet okozott.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Behívta, kifosztotta, elfogták

Sokkolóan rikító, a legmerészebb eklektikán is túlkiáltó enteriőrben vetkőztette majdnem pőrére áldozatát az izsófalvi gyanúsított.

 

Fokozott ellenőrzés az M1-esen

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartott április 1-jén az M1-es autópályán. Földön és levegőben: az autópálya- és a forgalom-ellenőrzési alosztály munkatársai mellett az akcióhoz helikopteres támogatást adott a Készenléti Rendőrség.

 

Letartóztatásban a lengyel embercsempészek

A rendőrök Dunaföldvár belterületén ellenőriztek két magyar rendszámú teherautót, melyek közül az egyikben illegális migránsokat szállítottak, míg a másik jármű a csempész gépkocsi előfutójaként közlekedett.