Az elmúlt hét Veszprém megyei baleseti eseményei számokban

2018. 03. 05., h - 15:33
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Tizennégy járművezetőnél mutatott pozitív értéket a szonda.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2018. február 26-án 0 órától 2018. március 4-én 24 óráig harminc közúti közlekedési baleset történt, melyek közül két baleset személyi sérüléssel végződött. Az elmúlt héten bekövetkezett közúti közlekedési balesetek helyszínén egy esetben merült fel a járművezetőnél az ittasság gyanúja.

A fenti időszakban nyolc járművezetővel szemben büntetőeljárást, további hat személlyel szemben pedig közigazgatási eljárást indítottak a Veszprém megyei rendőrök, mivel az igazoltatásuk során az alkoholteszteres vizsgálat pozitív értéket mutatott.

A havas, jeges, nedves úton javasolt a nagyobb követési távolság tartása, továbbá célszerű az előzést kerülni. A szélvédők tisztántartása és párátlanítása alapvető fontosságú a biztonságos közlekedés érdekében!

Mindenkinek balesetmentes közlekedést kívánunk! 

baleset


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Díjkitűzés visszavonása

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 01321/201/2008. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzést.

 

Lassítsanak, ha vasúti átjáró következik!

Vádemelési javaslattal élt az Ózdi Rendőrkapitányság egy putnoki férfival szemben, aki járművének sebességét helytelenül megválasztva a 26-os számú főúton, egy vasúti átjáró sorompó-rúdjának ütközött.

 

Elfogták a garázdákat

A kapuvári járőrök elfogtak két fiatalt, akik megrongáltak egy buszmegállót Gyórón.

 

Baleset történt Nagyhalászban

A rendőrök a baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat a környező mellékutcákra terelik.