Balesetek Hajdú-Bihar megyében

2018. 10. 31., sze - 08:59
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Tájékoztató az elmúlt 24 órában történt közúti közlekedési balesetekről.

Egy hajdúsámsoni férfi az általa vezetett Volkswagen típusú személygépkocsival közlekedett a 4808-as számú úton, Hosszúpályi felől Debrecen irányába 2018. október 30-án 6 óra körül. Az elsődleges adatok szerint a sofőr haladása során nem megfelelően választotta meg járművének sebességét, ezért lesodródott az útról, az árokba csapódott és felborult. A balesetben a gépkocsiban egyedül utazó 21 éves férfi könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.

1

Egy 35 éves szigethalmi férfi az általa vezetett kamionnal a 42-es számú főúton, Biharkeresztes felől az Ártándi Határátkelő irányába közlekedett 2018. október 30-án 6 óra 50 perc körül. Haladása során egy 18 éves kerékpárját toló nőnek ütközött, aki beesett a gépjármű alá és súlyos sérüléseket szenvedett.A baleset körülményeit a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság vizsgálja.

2

Nádudvaron, a Fő úton közlekedett biciklijével egy 21 éves férfi a Baksay út felől a Kossuth utca irányába 2018. október 30-án 7 óra 30 perc körül. A helyi lakos a kijelölt kerékpárúton haladt, amikor egy előtte közlekedő biciklis nő előzésébe kezdett szabálytalanul, majd az ütközés elkerülése érdekében hirtelen fékezést hajtott végre, amelynek eredményeként elesett. A fiatal férfi könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság vizsgálja.

3

Debrecenben, az István út szervizútján közlekedett egy 29 éves férfi az általa vezetett autóval 2018. október 30-án 16 óra 15 perckor. A helyi lakos a szervizút kereszteződéséhez érve nem adott elsőbbséget a neki balról, a Széchenyi utca felől a Kishegyesi út irányába közlekedő Opelnek, ezért összeütköztek. A balesetben az Opel két utasa könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.

4

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.