Balesetek Hajdú-Bihar megyében

2018. 10. 31., sze - 08:59
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Tájékoztató az elmúlt 24 órában történt közúti közlekedési balesetekről.

Egy hajdúsámsoni férfi az általa vezetett Volkswagen típusú személygépkocsival közlekedett a 4808-as számú úton, Hosszúpályi felől Debrecen irányába 2018. október 30-án 6 óra körül. Az elsődleges adatok szerint a sofőr haladása során nem megfelelően választotta meg járművének sebességét, ezért lesodródott az útról, az árokba csapódott és felborult. A balesetben a gépkocsiban egyedül utazó 21 éves férfi könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.

1

Egy 35 éves szigethalmi férfi az általa vezetett kamionnal a 42-es számú főúton, Biharkeresztes felől az Ártándi Határátkelő irányába közlekedett 2018. október 30-án 6 óra 50 perc körül. Haladása során egy 18 éves kerékpárját toló nőnek ütközött, aki beesett a gépjármű alá és súlyos sérüléseket szenvedett.A baleset körülményeit a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság vizsgálja.

2

Nádudvaron, a Fő úton közlekedett biciklijével egy 21 éves férfi a Baksay út felől a Kossuth utca irányába 2018. október 30-án 7 óra 30 perc körül. A helyi lakos a kijelölt kerékpárúton haladt, amikor egy előtte közlekedő biciklis nő előzésébe kezdett szabálytalanul, majd az ütközés elkerülése érdekében hirtelen fékezést hajtott végre, amelynek eredményeként elesett. A fiatal férfi könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság vizsgálja.

3

Debrecenben, az István út szervizútján közlekedett egy 29 éves férfi az általa vezetett autóval 2018. október 30-án 16 óra 15 perckor. A helyi lakos a szervizút kereszteződéséhez érve nem adott elsőbbséget a neki balról, a Széchenyi utca felől a Kishegyesi út irányába közlekedő Opelnek, ezért összeütköztek. A balesetben az Opel két utasa könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.

4

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Családi ügy

A tamási rendőrök rövid időn belül elkapták azt a bandát, akik egy fürgedi házba törtek be.

 

Maszkos fegyveres rabló

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói elfogták azt a férfit és társát, akik ki akartak rabolni egy XIII. kerületi dohányboltot.

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.