Balesetet okozott, majd elhajtott

2019. 02. 15., p - 09:39
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A komáromi rendőrök egy napon belül azonosították a tehergépkocsi vezetőjét.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetet okozott egy 33 éves férfi 2019. február 12-én. B. József tehergépkocsival közlekedett 16 óra körüli időben az 1-es számú főúton Komárom felől Gönyü irányába. A 93-as kilométerszelvényben egy kerékpáros előzésébe kezdett. A sofőr nem tartott kellő oldaltávolságot és a járműve első lökhárítójával nekiütközött a biciklisnek, aki a vízelvezető árokba esett. A kamion vezetője ezután megállás nélkül továbbhajtott. A komáromi rendőrök széleskörű adatgyűjtést végeztek az ismeretlen sofőr azonosítása érdekében, akik két nappal később gyanúsítottként kihallgattak. A 33 éves férfi elmondta a rendőröknek, hogy nem vette észre, hogy balesetet okozott, ezért hajtott tovább.

B. József ellen közúti baleset gondatlan okozása vétség és segítségnyújtás elmulasztásának bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Tispol Seatbelt akció számokban

A rendőrség 2019. március 11-e és március 17-e között európai szintű fokozott ellenőrzést tartott Borsod-Abaúj-Zemlén megyében is.

 

Bujkál

Életveszélyes sérülést szenvedett az a férfi, akit ismerőse sebesített meg Törökszentmiklóson. A rendőrség elfogatóparancsot bocsátott ki a támadó ellen.

 

Marihuána a csomagban

Kábítószer-kereső szolgálati kutya szagolta ki a tiltott szert a csengersimai határátkelőhelyen.

 

Robogók ütköztek

A balesetet okozó járművezetővel szemben az Esztergomi Rendőrkapitányság befejezte a nyomozást.

 

Rabolni akart

A kiskunhalasi rendőrök néhány nap alatt beazonosították és elfogták a rablás kísérlet gyanúsítottját.