Balesetet okozott, majd elhajtott

2019. 02. 15., p - 09:39
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A komáromi rendőrök egy napon belül azonosították a tehergépkocsi vezetőjét.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetet okozott egy 33 éves férfi 2019. február 12-én. B. József tehergépkocsival közlekedett 16 óra körüli időben az 1-es számú főúton Komárom felől Gönyü irányába. A 93-as kilométerszelvényben egy kerékpáros előzésébe kezdett. A sofőr nem tartott kellő oldaltávolságot és a járműve első lökhárítójával nekiütközött a biciklisnek, aki a vízelvezető árokba esett. A kamion vezetője ezután megállás nélkül továbbhajtott. A komáromi rendőrök széleskörű adatgyűjtést végeztek az ismeretlen sofőr azonosítása érdekében, akik két nappal később gyanúsítottként kihallgattak. A 33 éves férfi elmondta a rendőröknek, hogy nem vette észre, hogy balesetet okozott, ezért hajtott tovább.

B. József ellen közúti baleset gondatlan okozása vétség és segítségnyújtás elmulasztásának bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.