Befejezték az eljárást a bódult sofőrrel szemben

2021. 09. 16., cs - 07:36
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Tatabányán szűrték ki a forgalomból a 44 éves járművezetőt.

A Tatabányai Rendőrkapitányság járőrei 2021. április 15-én délután állítottak meg egy személygépkocsival közlekedő férfit, a Határ úton. A sofőr zavartan viselkedett az intézkedés során, és mivel az alkoholszonda negatív lett, gyanították, hogy a 44 éves férfi valamilyen tiltott szer hatása alatt áll. A gépkocsi átvizsgálásakor a rendőrök kábítószergyanús anyagot találtak, előállítását követően pedig a vele szemben alkalmazott kábítószerteszt is pozitív lett. S. Gábor ellen kábítószer birtoklása és bódult állapotban elkövetett járművezetés vétsége elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság.

A rendőrség az ügyben a szükséges nyomozási cselekményeket elvégezte, és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

 

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy aki szeszes ital vagy kábítószer hatása alatt vezet, nem csak saját, de mások testi épségét is veszélyezteti. Vigyázzanak magukra és egymásra!

…hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Meghalt a sofőr

Teljes szélességében lezárták a 4616-os út balesettel érintett szakaszát Abony térségében.

 

Kifosztás miatt felelhet

Az esztergomi rendőrök őrizetbe vették azt a 33 éves férfit, aki egy bisztróban eltulajdonította a sértett pénztárcáját.

 

Engedély nélkül vezettek

A rendőrök szabálysértési őrizetbe vettek két férfit, akik úgy vettek részt a közúti forgalomban, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkeznek.

 

Csiribí-csiribá

A Pest megyei rendőrök újabb veszélyes karavánokat tüntettek el a forgalomból.