Cserbenhagyás és ittas vezetés

2019. 02. 10., v - 10:18
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A kalocsai rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A Kalocsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytatott cserbenhagyás vétség és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt egy bátyai lakos ellen.

Az eljárás adatai szerint a férfi 2018. november 18-án a déli órákban Kalocsán, a Móra Ferenc utcában közlekedett egy Peugeot személygépkocsival a Lencse utca felől az Egres utca irányába. Haladása során az előtte haladó Mercedes előzésébe kezdett, azonban a manőver során korán tért vissza forgalmi sávjába, ezért nekiütközött a már megelőzött járműnek. A baleset után megállás nélkül továbbhajtott, azonban hozzávetőleg másfél kilométer megtétele után egy kanyarban megpördült és az útpadkának sodródott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A Peugeot sofőrjével szemben felmerült az ittasság gyanúja, ezért az egyenruhások vér- és vizeletminta vételre állították elő. Mivel a nyomozás során kirendelt igazságügyi vegyészszakértő az ittasság tényét megállapította, a férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

A kalocsai rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábelt loptak, őrizetben vannak

A Békés megyei rendőrök elfogtak három férfit, akik a gyanú szerint több ezer méternyi kábelt loptak el Mezőkovácsházán és a Bács-Kiskun megyei Kiskőrösön.

 

Játékos formában oktattak

Két kéz, két láb, két keréken címmel tartott rendezvényt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) Újszilváson április 25-én.

 

Háromgenerációs rendőrcsalád

Többgenerációs rendőrcsaládból származik, ezért Kovács Attila nem is gondolt más szakmára, csak a rendőrségre, amikor pályát választott.